Пет награди на БГ Сайт за Kaldata.com

Пет награди в различни категории спечели тази година Kaldata.com в престижния конкурс БГ Сайт 2010.

Наградите започнаха с новия ни проект Bomba.bg, който спечели наградата за най – добър електронен магазин според публиката.

След това Kaldata.com взе престижното второ място според журито в категория “Медии”, като се нареди на стълбичката веднага след сайта на БТВ и преди сайта на Нова Телевизия, които останаха на трето място. В същата категория нашият портал спечели и първото място за най-добра медия според оценките на публиката. За нас е изключителна чест да се наредим до двете най-големи частни медии в страната и благодарим на всички, които ни подкрепиха и гласуваха за нас.

Наградите продължиха и в категория “Онлайн Информационни Услуги”, където най-големия ИТ Портал на България затвърди успеха си, като взе двете първи места и според журито и според публиката.

С това наградите станаха общо пет:
1. Bomba.bg – 1-во място в категория “Електронен магазин” според публиката.
2. Kaldata.com – 2-ро място в категория “Медии” според журито.
3. Kaldata.com – 1-во място в категория “Медии” според публиката.
4. Kaldata.com – 1-во място в категория “Онлайн Информационни Услуги” според журито.
5. Kaldata.com – 1-во място в категория “Онлайн Информационни Услуги” според публиката.

Не можем да изразим радостта си и искаме да благодарим на всички, които ни подкрепяха и продължават да ни подкрепят през всичките близо девет години.

Благодарим на всички вас нашите читатели, които гласувахте за нас и оценихте толкова високо всичко, което правим за вас. Тези награди не са наши те са на всички вас, защото без вас и вашата подкрепа ние нямаше да сме това, което сме.

Благодарим Ви.

Leave a Reply