Google устремиха поглед и към модата



Лидерите в IT индустрията – Google – не могат да се задоволят само с изяви в сферата си. Очевидно интернет гигантите възнамеряват да разпрострат влиянието си и в други индустрии. Последната прищявка на Google е да превземат и света на модата. Доказателство за това е отварянето на техния моден онлайн магазин.

Слуховете за Boutiques.com се разпространяват от доста време насам – из информационните агенции и онлайн медиите. Ето, че сайтът и модното начинание на Google вече e факт. В онлайн бутика можете да намерите екстравагантни дрехи, обувки и аксесоари по последен писък на модата. В същото време за по-творческите личности от вас се предоставя и възможността сами да създадат свой собствен виртуален бутик, в който да представят личните си идеи и възгледи за модерно, стилно и оригинално облекло. От Google възнамеряват да пускат и през определено време и модните съвети на известни личности – както от бранша, така и от музикалните и холивудските среди, например.

На страницата Boutiques.com ще работи и специална технология, която ще съумява да разпознае индивидуалния вкус и предпочитания към дрехи, обувки и аксесоари на отделния потребител. След като от сайта установят по какво облекло си падате, ежедневно ще ви изпращат предложения и идеи за по-екстравагантна визия. Така че освен ролята на магазин, Boutiques.com ще играе и тази на моден консултант за аудиторията.

Говорители на Google, работещи по проекта на онлайн бутика, споделиха, че разнообразието от милиони модели дрехи, обувки и аксесоари води до милиарди различни комбинации на съчетаване и импровизиране. Представителите на IT магнатите допълниха, че са наясно с факта, че не у всеки човек има заложена дарба да открива най-подходящите и оригиналните от всички тези възможни съчетания и импровизации. Точно за това Boutiques.com ще съдейства на потребителите в избора за желаното модно решение.

Leave a Reply