М-Тел придоби Спектър Нет и Мегалан Нетуърк



М-Тел финализира договорите за придобиване на Спектър Нет и Мегалан Нетуърк, след като днес главният изпълнителен директор на телекома Андреас Майерхофер подписа финалните договори със собствениците на двете компании.

„Изключително съм радостен, че днес приключихме успешно преговорите и детайлите по сделките за придобиване на Спектър Нет и Мегалан Нетуърк. Измина дълъг подготвителен процес, докато това стане факт, но вярвам, че клиентите ни ще останат доволни от крайния резултат” каза Андреас Майерхофер. Стартираните проекти за планиране и изграждане на оптични мрежи от най-ново поколение са напълно в график и оттук нататък предстоят множество иновативни предложения и пакетни услуги за потребителите.

Чрез стратегическата стъпка по придобиване на Спектър Нет и Мегалан Нетуърк, Мобилтел започна една от най-големите инвестиционни програми в страната и откри възможност за бързо развитие на оптичната инфраструктура в България. Тази стъпка е от полза не само за телеком сектора, но и за развитието на конкуретноспособността на цялата икономика, съобщава мобилния оператор.

Leave a Reply