Скоро Twitter ще бъде с нов дизайн

Днес стана ясно, viagra 100mg че от Twitter ще пуснат нова версия на социалната си мрежа през следващите няколко седмици. Взети са идеи от приложението „Twitter за iPad”. Сайтът ще бъде разделен на две колони – в ляво ще се виждат всички нови постове, а в дясно ще виждате различна информация, в зависимост от това в коя страница се намирате.

В личната си страница ще бъдете посрещнати от навигация, чрез която може да разглеждате своите @mentions, retweets, searches и lists. Тя се намира над полето, в което се показват всички нови постове. В дясната част на страницата “Home” пък може да видите кои потребители ви следят и тези, които вие следите. Активните теми също може да откриете в дясната колона.

Ако искате да разгледате постовете само на един потребител, трябва единствено да маркирате потребителското му име. Споделянето на картинки и клипчета вече е по-лесно, а към поддържаните мултимедийни услуги спадат DailyBooth, DeviantART, Etsy, Flickr, Justin.TV, Kickstarter, Kiva, Photozou, Plixi, Twitgoo, TwitPic, TwitVid, USTREAM, Vimeo, yfrog и YouTube.

Целта на екипа на Twitter е ясна – с новия дизайн се цели потребителите да стоят в сайта, а не да използват външни приложения. От компанията съобщиха, че преминаването към новия интерфейс няма да стане много бързо, тъй като новата версия на Twitter се изгражда от „нулата”. Преминаването на всички 160 милиона потребители няма да стане веднага, а след няколко седмици.

Клипче и снимки от новия дизайн на социалната мрежа може да видите по-долу:

Leave a Reply