Интересна стойка за мобилни телефони

Сред най-новите стоки на ThinkGeek e интересната стойка за мобилни телефони, ed която е изключително лека, medications но за сметка на това има голяма здравина. Продуктът се продава на цена 15 долара.

Ако сте от тези, health които рядко оставят мобилния си телефон настрана, но когато това се случи започвате да се паникьосвате, тъй като не сте свикнали да го поставяте на точно определено място, а го слагате на първото удобно такова, което се сетите, то тази стойка ще ви свърши перфектна работа. Ако се научите да оставяте мобилния си телефон на нея винаги ще знаете къде да го намерите, когато ви потрябва и няма да се налага дълго да се мъчите да си спомните последното местонахождение на устройството.

Стойката е изработена изцяло от колофон, което я прави достатъчно здрава и лека (около 1 kg), като можете да поставите в ръцете й всеки телефон. Стилната джаджа е удачна добавка за работното ви място, понеже му придава завършен вид, а и по този начин телефонът ви изглежда по-важен от останалите вещи на бюрото. Продуктът представлява добра идея за подарък на човек, които често използва мобилния си телефон за писане на съобщения, защото стойката е оформена така че да представя това действие. Предлага се само в бял цвят.

Идеална е за iPhone, Blackberry или Android управлявано устройство, тъй като 40 градусовият ъгъл позволява четене на текстови съобщения.

Leave a Reply