Office 2010 – най-бързо продаващият се офис пакет в историята

Microsoft Office е продукт, който доминира на пазара още от появата си. Почти всяка една корпоративна компания използва продукта на редмъндската компания, тъй като с него се извършва доста работа, като не се изискват особени познания. С течение на времето се появиха много конкуренти, един от които е OpenOffice.org, но Office продължава да стои на върха и както изглежда, това няма да се промени скоро.

Според съобщение на Microsoft, Office 2010 се е превърнал в най-бързо продаващият се офис пакет в историята. До момента са продадени над 6 милиона копия на продукта. Простите сметки сочат, че всяка минута се продават около 30 копия.

Office се използва от повече от 750 милиона потребители, като броят им расте с всеки изминал ден. Продуктът вече е станал неразделна част от бизнес индустрията. Както знаете, вече много университети предлагат курсове за работа с пакета, тъй като повечето компании изискват работниците им да могат да работят с инструментите в Office.

Office 2010 се появи през юни месец тази година, като в него са включени подобрения и новости, отнасящи се за всеки един инструмент от пакета. От редмъндската компания Microsoft твърдят, че новият пакет с инструменти Office 2010 е по-лесен за използване и по-интуитивен от всички предишни версии, които са излизали досега. Повече информация за това можете да намерите тук.

Leave a Reply