Телефон от LG с поддръжка на две SIM карти – X335

Ако си спомняте, преди няколко дни ви съобщихме, че от Samsung също ще пуснат телефон с две SIM карти и QWERTY клавиатура. Повече информация за това ще може да намерите тук.

От корейската компания LG ще пуснат устройство, което ще може да работи едновременно с две SIM карти, като освен това ще разполага и с физическа QWERTY клавиатура. Става въпрос за мобилния телефон X335. Информацията съобщиха от LGCentral.com.

LG X335 представлява моноблок. Повечето детайли около устройството все още са доста неясни, но се знае, че то ще притежава 2.3-инчов екран с QVGA резолюция (320×240 пиксела), Bluetooth 2.0 модул, FM радио, разширителен microSD слот, физическа QWERTY клавиатура, музикален плейър и доста слаба камера – само 1.3-мегапиксела. Не се знае, каква платформа ще се използва, но според горните характеристики е ясно, че не става въпрос за смартфон.

Цената на устройството, както и датата на пускане на пазара, не са известни. В интернет, обаче, изтече една снимка на X335. Нея може да видите по-долу:

Leave a Reply