Телефон по ваш избор от Synapse-Phones

Повечето хора трудно откриват смартфона, който да има всички функции, които те желаят. Някои устройства са твърде скъпи, нямат Wi-Fi или са със слаби камери. Свободното пространство също играе голяма роля. Една нова компания, наречена Synapse-Phones, предлага нещо, невиждано досега – потребителят сам се превръща в разработчик и избира какво да има в неговия Android-базиран телефон.

От Synapse-Phones ви дават едно базово устройство, работещо с операционната система Android 2.2/Froyo. След това, вие може да избирате сами какво да включва то:

• Мрежи – От това поле може да избирате какви да са поддържаните мрежи – 3G, GSM, 4G с LTE или WiMAX. Опция за Wi-Fi модул също е налична;
• Камера – Колко мегапиксела? Всяка една от изброените може да записва видео в резолюция 720p, така че вие единствено трябва да изберете колко качествени да бъдат записаните файлове. Също така, може да добавите светкавица или втора (предна) камера;
• Мултимедия – Mini-HDMI порт? FM радио? Audio-Out? Възможно е и вграждането на ТВ тунер;
• Памет – Размерът на свободното пространство зависи единствено от вас.

Може да избирате и вида на батерията, големината на microSD картата, какъв цвят да бъде устройството и други екстри.

Първата група от персонализирани Android смартфони ще се появи в средата на първото тримесечие на 2011 година, с начална цена от 299 евро. Компанията се намира в Германия, но ще предлага устройствата си както в Европа, така и в Съединените Американски Щати и Канада.

Leave a Reply