Изтекоха снимки на LG C900

Повечето характеристики не са ясни засега

Ако възнамерявате да си купувате телефон, adiposity базиран на Windows Phone 7, health то тогава тази новина може да ви заинтригува.

В интернет изтекоха няколко снимки на устройството LG C900. Засега информацията за мобилния телефон е доста оскъдна, vialis 40mg но според снимките, може да се каже, че той ще притежава голям сензорен екран и хардуерна QWERTY клавиатура, която ще се изтегля. Най-важното в този смартфон е, че ще се управлява от операционната система Windows Phone 7, съдейки по бутона с логото на Windows, намиращ се в долната част на телефона.

Досега се предполагаше, че устройството ще се предлага само на територията на Съединените Щати, но според новата информация, LG C900 може да се появи и на европейския пазар. Другите технически характеристики на устройството все още са неясни.

Кога ще се появи мобилният телефон и на каква цена не е упоменато. Очаква се премиерата на LG C900 да се състои до края на годината.

Както знаете, доста компании се готвят да пуснат телефони, базирани на Windows Phone 7. Още през месец март, от Samsung показаха прототип на устройство, работещо с WP7. След това се появи информация за телефоните HTC Mozart и HTC Schubert, за които също се предполага, че ще се използва Windows Phone 7. Слуховете сочат, че такива устройства ще пуснат и компаниите Dell и Asus.

Както изглежда, от Microsoft ще се опитат да пробият на още един пазар през тази година. От редмъндската компания успяха да направят това с Windows 7, Office 2010 и Visual Studio 2010. Windows Phone 7 също изглежда доста обещаващ продукт. Устройства с тази мобилна ОС се очакват до края на годината.

Leave a Reply