Представят T-Mobile G2 през септември?

Преди две години T-Mobile пуснаха първия телефон работещ с операционната система Android. Това беше G1. Около смартфона се вдигна голям шум, advice а основна причина за това беше новата операционна система, sildenafil която го задвижва. Очаква се скоро T-Mobile да пусне и наследника на устройството, а именно G2. Преди няколко дни мобилният оператор пусна специална страница, посветена на дългоочаквания телефон. Тя не е много информативна, но позволява на най-нетърпеливите да се абонират за възможността първи да получат всички новости около G2 директно в електронната си поща.

Очаква се новият смартфон да предложи още по-тясна интеграция с Google и поддръжката на HSPA+. Теоретичният капацитет на мрежовата скорост при G2 ще бъде до 14.4 мегабита. От T-Mobile са лаконични, но все пак споделят, че допълнителни детайли за телефона ще бъдат пуснати в близките седмици, а първи до устройството ще се докоснат най-верните клиенти на компанията. Специалистите предполагат, че смартфонът ще бъде представен официално на 15 септември, по време на тайнствено мероприятие в Лондон, организирано от HTC, които са производители на G2.

Междувременно в Engadget бяха публикувани изображения, за които се твърди, че са на истинския G2. Промените спрямо G1 са доста. Подробностите можете да видите на снимките, които се намират по-долу.

Leave a Reply