В мрежата се появиха първите реални снимки на Nokia N9

Изтече информация от страна на Nokia, която ще ни позволи да погледнем бъдещия флагман на компанията – N9. Нека да припомним, prescription че през юни в Мрежата се появи рекламен клип на този смартфон. След това се появиха снимки на безименно устройство, nurse което някои информационни ресурси наричаха N9, но данните за корпуса и външният вид на терминала не отговаряха на този, който се вижда на снимките.

Тепърва от китайския ресурс Baidu публикуваха нови снимки, на които устройството в действителност е новият флагман. Това беше потвърдено от главния редактор на Mobile-Review Eldar Murtazin в своя публикация, а така също информацията бе потвърдена и от Engadget, при проверка на кода на продукта, който е бил видян от снимките.

Не е съвсем ясно, под управлението на коя операционна система устройството ще работи, но тя явно не е Symbian^3. По непотвърдена информация, N9 ще работи на базата на MeeGo. Във всички случай е проучен прототипът, с кодовото наименование Prototype Build B2, но крайният продукт може да бъде променен. Прототипът на устройството е произведен във Финландия, а стартът на производството на комерсиалния продукт може да започне, съдейки по данните на източника, през декември на тази година.

Относно техническите характеристики на показания образец нищо не се знае, но е известно, че практически корпусът му ще бъде направен от метал (вероятно от алуминий).

Leave a Reply