Конферентен видеочат с до 10 потребители в новата бета на Skype

Разработчиците на Skype изглежда са останали доволни от възможностите за видеоразговори с до пет потребители едновременно, sildenafil които бяха представени в по-стари версии на програмата. В новата бета версия цифрата е удвоена и сега конферентните връзки могат да бъдат осъществявани с десет клиента едновременно.

Skype 5.0 Beta 2 вече е налична за теглене от официалния сайт на програмата. Освен разширените възможности за комуникация между повече хора, налице е и функция за автоматично възстановяване на разговори, които са били прекъснати. Подобрено е и качеството на звука и картината. Дизайнерите на Skype са се постарали да изчистят интерфейса, който в последно беше започнал да се претоварва значително. Не са забравени и бъговете, като доста от тях са закърпени във втората бета на Skype 5.0.

Сред всички промени най-ярко изпъква възможността за едновременна видеовръзка между повече хора, която дава зелена светлина за комуникацията между по-големи работни екипи или семейства. След промените коефициента на полезно действие се вдига доста.

Новата бета версия все още е достъпна само за операционната система Windows и трябва да се ползва с внимание, тъй като вероятно има доста бъгове. За да се тества функцията за видеочат между 10 потребители всеки от тях трябва да разполага с най-новата модификация на програмата.

Leave a Reply