Евтин мобилен телефон от Samsung с поддръжка на две SIM карти

От Samsung разполагат с набор от много телефони от ниския клас, order известни под серията Guru. Устройствата от нея представляват GSM-и, and предназначени за хора, които купуват телефон за пръв път. От там следва, че в характеристиките на мобилните устройства спадат единствено възможностите за провеждане на разговори и изпращане на съобщения.

Съвсем наскоро към серията се присъедини E2152 Guru, който според unwiredview.com трябваше да се появи още през месец август.

Както се очаква, разговорите и текстовите функции са най-важните характеристики тук. Интересното е, че мобилното устройство може да работи едновременно с две SIM карти. E2152 Guru представлява моноблок с цифрова клавиатура и притежава 2-инчов екран с резолюция 128×160, FM радио, MP3 плеър, Bluetooh, VGA камера и разширителен слот за MicroSD карти. Батерията на устройството е с капацитет 1000 mAh. Това не е особено голям капацитет за батерия, но трябва да се отбележи, че има 4-инчови сензорни смартфони, чиито батерии са с подобен капацитет.

Отключеният към всички оператори модел на E2152 Guru се продава за 77 щатски долара (€59).

Leave a Reply