Ще има телефони с три SIM карти

Всички знаете, health че телефоните с две SIM карти са много удобни. Те може и да не са толкова популярни в България, viagra buy но в другите държави, например в Русия или в Китай, търсенето им е огромно. Причините за купуването на такова устройство са много, като се започне от високите цени за разговор между два оператора до удобството да се използва само един телефон както за лични, така и за бизнес разговори.

Според ново проучване, обаче, Dual SIM мобилните устройства вече не са достатъчни за някои хора – повечето от тях споделят, че използват три или повече карти. В крайна сметка отново се налага да се закупи още един телефон.

Изненадващото е, че през миналата седмица от Spreadtrum представиха решение на този проблем. Благодарение на новата технология на компанията ще бъде възможно управляването едновременно на три SIM карти от един GSM. Това става с новия чип SC6600L7, чрез който три SIM карти могат да работят безпроблемно на мобилно устройство. Технологията е все още нова и не се знае кога ще се появи първото Triple SIM устройство, тъй като тя не е напълно завършена.

Leave a Reply