Fly E160 – нов сензорен телефон с две SIM-карти

След анонса на сензорния моноблок E170, cialis компанията Fly представи още един аналогичен телефон с наименованието E160.

Главната особеност на Fly E160 се заключва в поддръжката на едновременна работа с две SIM-карти в режим на очакване. Моделът ще се предлага в две цветови оформления: черен и бял. Сензорният дисплей на телефона поддържа резолюция от 320х240 точки, symptoms а също така е съвместим с JAVA и притежава цял набор от полезни приложения. Например, vcialis 40mg в устройството присъства уеб-браузърът OperaMini, присъства клиентът Nimbuzz и iDeaWidgets за работа с мигновени съобщения и социални мрежи (Skype, ICQ, GoogleTalk, Windows Live Messenger (MSN), Yahoo IM, Twitter, AIM, Facebook, MySpace). За връзка с Интернет, телефонът може да използва WAP, GPRS, EDGE или модулът Bluetooth 2.0.

Моделът притежава и базови мултимедийни функционалности, като музикален плейър с поддръжка на MP3, FM-приемник, диктофон, 2-мегапикселова фотокамера и 3,5-милиметров аудио-жак за слушалки. За съхранение на медиясъдържанието, може да се използва карта памет във формат microSD с капацитет до 16 GB. Възможностите на вградената акумулаторна батерия са такива, че позволява на Fly E160 работа в режим на възпроизвеждане на музика до 9 часа, 4 часа в режим на разговор и до 400 часа в режим на очакване.

Leave a Reply