Слушалките, които не може да си позволи всеки

По света има хора, които могат да си позволят почти всичко. За тях обаче и най-новите и модерни продукти било то от IT, било то от друга сфера, не представляват обекти на толкова голямо внимание именно защото могат да бъдат тяхно притежание, без да им струва една заплата, месеци наред спестявания или някакви други лишения. За такива хора дизайнерите и редица компании, имащи за цел да задоволяват потребностите на по-широк кръг от хора, а не само на масата, предлагат стока специално за тях. Това направиха и от американската компания Ultrasone. Те се занимават предимно с дизайн и производство на слушалки. Последните им такива обаче надхвърлят всякакви критерии за уникални слушалки.

Ultrasone 10 са направени от изключително висококачествени материали. Дървените части на слушалките са изработени от скъп дървесен материал, а кожата е от етиопски овце. Металните части са от титаниева сплав, а кабелите със специално свръхздраво покритие. Нивото на звука е 99 dB, а честотата 5 – 45000 Hz. Сред вградените технологии ще намерите S-LogicTM Plus. Всичко това ще осигури на богатите хора невероятно усещане, докато слушат любимата си музика или гледат телевизионно шоу, предаване или филм на своите също толкова скъпи iPod-и, MP3 плеъри, мобилни телефони, лаптопи и други подобни устройства.

Както сигурно се досещате, технологичното бижу Ultrasone 10 ще се предлага на изключително висока цена – 2,749 щатски долара. Броят уникални слушалки, които ще се пуснат на пазара специално за милионерите, e ограничен (общо 2010) и всеки отделен продукт ще излезе с индивидуален сериен номер. Скъпарските Ultrasone 10 могат да бъдат поръчани от официалния сайт на компанията и в по-големите онлайн магазини за устройства и аксесоари. Като специален подарък, в пакета към слушалките се предлага и уникална по своя дизайн кутия и поставка, също изработени от луксозно дърво.

Leave a Reply