Пет нови теми в Gmail

Когато преди две години от Google пуснаха темите в Gmail, потребителите изключително много харесаха тази възможност. Освен, че можеха да сменят дизайна на пощата си всеки ден, те също така можеха да създават и свои теми.

Преди два дни, от Google добавиха още няколко теми към арсенала на Gmail. Според информацията в Official Gmail Blog, от компанията са решили да ги пуснат, за да угодят на потребителите, които не са харесали темите, които бяха пуснати преди това.

Новите теми са пет и са с наименованията Basic Black, Basic White, Android, Tree Tops и Marker. С тях, всички теми в Gmail наброяват 40.

От компанията съобщиха, че първите две теми са вдъхновени от разговора на двама потребители. Basic Black и Basic White са подходящи за хора, които обичат по-опростена електронна поща. Третата тема – Android – е предназначена за феновете на операционната система, а Tree Tops и Marker следват дизайна на по-старите теми в Gmail.

Темите може да изпробвате след като влезете в настройките на вашата електронна поща и натиснете върху връзката „Теми“. По-долу може да видите как изглежда всяка една от тях:

Преди време от Google пуснаха функция в Gmail, която сортира писмата ви по важност. Повече информация за това може да научите от тук.

Leave a Reply