Мобилните платформи са все по-предпочитани от търговците на скъпи стоки

В последно време се оказва, advice че мобилните телефони се превръщат в много печеливша платформа по отношение на търговията с луксозни и скъпи стоки, sale предаде GoMo News. Смартфоните се използват както за директна покупка така и за получаване на информация, която индиректно подпомага финализирането на сделките. Във възход е мобилната реклама като цяло.

Сред примерите за успешни продажби на скъпи стоки чрез смартфони е сайта Cars.com, в който наскоро беше въведена възможност за онлайн чат от мобилния телефон на дилъра към смартфона на потенциалния клиент. Услугата се радва на много голям успех.

Компаниите занимаващи се с продажба на недвижими имоти също действат активно и имат напредък в областта на мобилната реклама. Създаден е и нов маркетингов инструмент, който да служи на агентите, намиращ се на адрес urlhttp://90210usa.com/./url

Производителят на автомобили Lexus създаде собствено приложение за таблета iPad, което да улесни потенциалните клиенти да си резервират тестови карания по време на различните изложения и да поръчват информационни брошури. Сходни действия предприемат и другите основни марки автомобили.

Причините за успеха на смартфоните в областта на търговията със скъпи стоки са много. Потенциалните купувачи на такива продукти е по-вероятно да имат телефон с големи възможности и продавачите се възползват от този факт. Мобилните телефони се използват за подпомагане на продажбите на недвижими имоти още от началото на съществуването си, но сега агентите разполагат не само с начин за комуникация, но и с безброй много информационни приложения, които им позволяват да отговарят на въпросите на клиентите, дори и да не са в офиса си.

Leave a Reply