HTC Trophy ще се появи в началото на 2011 от Verizon

Преди няколко дни, в интернет се появи документ, според който служителите на Microsoft ще могат да се запишат за HTC Trophy, чиято поява се очаква от оператора Verizon в началото на следващата година. Както знаете, мобилното устройство работи с операционна система Windows Phone 7. Според данните, служителите на редмъндската компания ще могат да закупят смартфона за 199.99 щатски долара.

От Engadget съобщиха за въпросния документ, изтекъл от Verizon. В него са били дадени точните характеристики на устройството. Устройството е било предвидено за 2009 година, но както изглежда, то ще се появи в началото на 2011 година.

HTC Trophy ще бъде управляван от новата мобилна ОС Windows Phone 7, като ще бъде оборудван и с 3.8-инчов сензорен екран с WVGA резолюция, 5-мегапикселова камера с автофокус и светкавица, 512 MB оперативна памет, 16 GB свободно пространство, 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1, сензор за движение, светлинен сензор, компас, 3.5 мм букса за слушалки и други.

Предполага се, че HTC Trophy няма да се продава единствено на територията на САЩ. Повече информация за това се очаква в следващите няколко дни.

Leave a Reply