Специално Джорджо Армани издание на Galaxy S

Името на модната икона Джорджо Армани се е свързвало не веднъж със специални издания на модели мобилни апарати. Особено честа практика на италианския дизайнер е да работи с екипа на Samsung и да става именно тяхно рекламно лице, когато става въпрос за нови уникални продукти в сферата на телефоните. Името на Джорджо Армани е присъствало в дебюта на общо три мобилни телефони с търговската марка Samsung. Става въпрос за моделите Samsung B7620 Giorgio Armani, Samsung Armani P520 и Samsung M7500 Emporio Armani.

Преди няколко дни представители на Samsung се похвалиха пред журналистите, че техният най-нов модел смартфон също се излезе с името на Джорджо Армани. Специалната версия на Galaxy S ще дебютира в началото на месец декември тази година. Смартфонът ще се отличава с надписа на своя панел – името на легендарния италиански дизайнер.

До момента слуховете твърдят, че лимитираната версия на Galaxy S с името на Джорджо Армани ще се разпространява само на територията на Европа. В някои онлайн медии се споменава информацията, че това е личното условие на италианския дизайнер. Смартофнът на Samsung, Galaxy S ще се продава срещу главозамайващата цена от 700 евро.

Припомняме ви, че Galaxy S е стилен смартфон с елегантна визия и пълен набор от най-модерните функции и приложения. Устройството е с дебелина от около 10 милиметра и предлага голям 4.0” Super AMOLED дисплей, 1 GHz –ов процесор, бърз трансфер на данни и предостатъчната памет от 16 GB с Micro SD. Galaxy S предлага разнообразие от забавни и интелектуални игри, възможност за четене на електронни книги, както и правене на снимки и видео материали с отлично качество. Важно е да се отбележи и, че уникалният смартфон на Samsung е и първият достъпен комерсиален продукт на пазара от устройствата, получили поддръжка на Wi-Fi Direct.

Leave a Reply